Novice » Zahvala

Zahvala

Nedavne katastrofalne poplave nam v podjetju Biomasa, tako kot žal tudi mnogim drugim v naši okolici, niso prizanesle. V kompletu poplavljeno območje Biomasnega centra Nazarje je prineslo ogromno škodo in s tem tudi posledice, s katerimi smo se morali kar se da hitro spopasti.

Kot že kdaj prej, so se tudi tokrat kot edine prave in nepremagljive izkazale besede, da skupaj zmoremo res vse. Prav vse.

Spoštovani gasilci, prostovoljci, poslovni partnerji, prijatelji ter seveda vsi sodelavci z družinami… v zadnjih tednih se vas je v našem BBC Nazarje zvrstilo ogromno. S skupnimi močmi smo pričeli s čiščenjem in prvimi popravili ter na območju našega podjetja spet vzpostavili stanje, ki je vsaj na videz že precej podobno stanju pred poplavami. Dela bo še veliko, a pot je prava in pogumno stopamo proti vzpostavitvi normalizacije poslovanja.

Vsem in vsakemu posebej za opravljeno delo in ponujeno pomoč v preteklih tednih še enkrat en velik hvala.

Hvala tudi vsem strankam za razumevanje in potrpežljivost, ki smo jo potrebovali, da se spet sestavimo. Naše servisne ekipe se v teh trenutkih že trudijo na terenu, da vsem poplavljenim lastnikom naših kotlov čim prej omogočijo nujna servisna popravila, tudi prve montaže in projekti na terenu se že ponovno odvijajo naprej.

Skupaj zmoremo!!