Fröling kotli » Hranilniki toplote

Hranilniki toplote

Frolingovi sistemi zbiralnika vode za gospodinjstvo so odlični za kombiniranje s kotlom na pelete, lesne sekance, drva ali kombiniranim kotlom z drugimi viri toplote, kot je kotel na olje ali plin. Učinkovit sistem solarnih panelov je mogoče integrirati tudi v solarne večplastne rezervoarje, higienski solarni večplastni rezervoar H3 in modularni solarni večplastni rezervoar FW. Sončna energija ima vedno prednost, zahvaljujoč Froling Froling Lambdatronic inteligentnemu upravljanju kotla. Sisteme rezervoarjev za toplo vodo je mogoče kombinirati in celo namestiti za vogalom. Če združite kotel Froling s sistemom rezervoarjev Froling, boste imeli popolno kombinacijo komponent. Obstaja tudi možnost “3-letne sistemske garancije” za naše hranilnike.

Večplastni rezervoar

Frolingov slojni rezervoar ima impresiven koncept upravljanja toplote z optimalnim vnosom in odvzemom energije.

Prostornina skladišča 300 – 2.200 litrov

Solarni večplastni rezervoar

Frolingovi solarni večplastni rezervoarji imajo impresiven koncept upravljanja toplote, ki nudi še posebej optimalen vnos in odvzem energije. Ta izdelek vam omogoča tudi enostavno integracijo sončne energije.

Prostornina skladišča 700 – 2.200 litrov

 

H2 Higienski večplastni rezervoar

Frolingovi higienski rezervoarji združujejo večplastni rezervoar in rezervoar za toplo vodo v enem. Zajamčeno je brez bakterij legionele.

Prostornina skladišča 500 – 2.000 litrov

H3 Higienski solarni večplastni rezervoar

Froling H3 je rezervoar za vročo vodo, slojni rezervoar in solarni slojni rezervoar, vse v enem. Dva visoko zmogljiva solarna elementa zagotavljata učinkovito solarno integracijo.

Prostornina skladišča 700 – 2.000 litrov

Dokumentacija izdelka