Fröling kotli » Montaža in servis

Montaža in servis

SVETOVANJE

Pri načrtovanju novega ogrevalnega sistema na biomaso je pomembno upoštevati več dejavnikov, ki vplivajo na ustrezno izbiro tipa in moči kotla. 

Na podlagi podatkov o trenutni porabi, velikosti ogrevalne površine in prostorskih omejitev za vnos in postavitev opreme vam svetujemo pri izbiri. Ocenimo stanje in potrebne elemente za vgradnjo, hkrati pa uskladimo vaše želje in dane možnosti.

Želje strank so naša prioriteta, zato smo vam vedno na voljo za  brezplačen informativni ogled na vaši lokaciji.

Po ogledu vam pripravimo konkretno ponudbo in odgovorimo na vsa vprašanja.

MONTAŽA IN PRVI ZAGON

V Sloveniji smo uspešno vgradili že več kot 4.100 sistemov ogrevanja na lesno biomaso Fröling. Te izkušnje nam pomagajo pri optimalni izbiri in postavitvi opreme, ne glede na prostorske omejitve. 

Ob nakupu vam vaš izbrani kotel dostavimo na dom, postavimo v prostor, opravimo elektroinstalacije in prvi zagon.

Po želji vam kotlovnico izdelamo tudi na ključ. Sodelujemo s številnimi usposobljenimi in zaupanja vrednimi instalaterji po celi Sloveniji, ki jih na vašo željo lahko organiziramo za izvedbo strojnih instalacij v kotlovnici.

SERVIS IN POMOČ UPORABNIKU

Servisna služba podjetja BIOMASA skrbi za to, da vse deluje brezhibno. Vsi Fröling kotli imajo vgrajeno modularno regulacijo s široko možnostjo nastavitev. Če bi želeli kakšen podatek nastaviti na novo, vam nastavitve ne ustrezajo ali pa imate občutek, da sistem ne deluje optimalno, smo vam na voljo za pomoč.

Naša servisna služba izvaja tudi redne letne servisne preglede, ki omogočajo optimalno in varno delovanje, podaljšujejo življenjsko dobo kotla in skrbijo za prilagoditev nastavitve delovanja vašim željam.

Naš cilj je zadovoljna stranka, zato smo vam na voljo vsak dan med 7:00 in 21:00 uro, v času kurilne sezone pa 24 ur dnevno, vse dni v tednu. Če vaš klic slučajno zamudimo, vas pokličemo nazaj.

SERVISNA SLUŽBA BIOMASA – KONTAKT:   030 383 382