Informacije » O podjetju Fröling

O podjetju Froling

Vodilno ime ogrevanja na lesno biomaso

Fröling je pionir na področju sodobnih ogrevalnih sistemov na lesno biomaso. Podpis podjetja Fröling se nahaja na številnih izdelkih, od prelomnega razvoja kotla na polena z visokotemperaturnim zgorevanjem, od kotla na lesne sekance s tehnologijo Lambda, do razvoja mednarodno priznanega kotla na pelete. Široka paleta pomembnih mednarodnih nagrad za kakovost poudarja nenehen uspeh avstrijskega družinskega podjetja.

Izpopolnjeni sistemi ogrevanja

Fröling ponuja celoten ogrevalni sistem – od učinkovitih rešitev za shranjevanje in polnjenje goriva, do tehnologije kotlov, vključno s hranilniki toplote in krmilnimi sistemi. Vse iz ene hiše, vse popolnoma usklajeno za skupno delovanje, kar prihrani energijo in stroške med načrtovanjem, namestitvijo in delovanjem.

Izdelano v Avstriji

Fröling predstavlja najsodobnejšo tehnologijo, ki združuje inovativne ideje s tehnologijo skozi čas. Že šest desetletij so v podjetju specializirani za učinkovito rabo lesa kot energenta in predstavljajo odločilno silo razvoja na tem področju. Visoko učinkovite in zanesljive vsestranske rešitve uvrščajo Fröling med vodilne evropske dobavitelje.

Proizvodni obrat Fröling v Stritzingu je eden najsodobnejših centrov za predelavo jeklene pločevine v Avstriji.

Mednarodna vroča točka

Fröling je že od vsega začetka specializiran za učinkovito rabo lesa kot vira energije in je pionir najsodobnejših ogrevalnih sistemov na les. Danes ime Fröling stoji za sodobno tehnologijo ogrevanja na biomaso.

Frolingovi kotli na polena, sekance in pelete se uspešno uporabljajo po vsej Evropi. Vsi izdelki so izdelani v lastnih tovarnah v Avstriji in Nemčiji. Gosta servisna mreža Fröling zagotavlja hitro obravnavo vseh primerov in po potrebi nudi odzivno servisno storitev.

Podatki, dejstva in številke