Informacije » O podjetju Biomasa

O podjetju Biomasa

V podjetju Biomasa d.o.o. se že od leta 1998 ukvarjamo z lesom in energetiko. Pred 26 leti smo pridobili generalno zastopstvo avstrijskega proizvajalca Fröling, ki že več kot 50 let z aktivnim razvojem orje ledino na področju najsodobnejšega ogrevanja na lesno biomaso.

V tem obdobju smo samo v Sloveniji in državah JV Evrope uspešno vgradili več kot 4.100 delujočih sistemov ogrevanja na polena, sekance in pelete. Pri tem v podjetju uspešno sodelujemo s številnimi projektantskimi in inštalaterskimi podjetji pri iskanju optimalnih rešitev ogrevanja, tako za nove objekte, kot tudi pri energetskih sanacijah obstoječih objektov, vse od enostanovanjskih hiš do večstanovanjskih naselij, javnih in industrijskih objektov ter daljinskih sistemih ogrevanja.

Glavne dejavnosti podjetja BIOMASA

 

Smo mlado, ambiciozno in hitro rastoče podjetje.

 

Obnovljivi energetski viri in ekološki način ogrevanja so naša prioriteta. Les je naraven vir in njegova uporaba prinaša veliko prednosti, ki so žal premalo izkoriščene. Prispeva k ohranjanju narave, zavira globalno segrevanje ter podnebne spremembe in je relativno poceni.

Prav zato je naša vizija usmerjena v zagotavljanje vrhunske tehnologije, ki omogoča izkoriščanje teh prednosti. Pri tem v ospredje postavljamo dolgoročno učinkovito, varčno in cenovno ugodno ogrevanje, zadovoljstvo naših strank, predvsem pa ohranjanje narave takšne, kot nam je bila podarjena.